Tuesday, 5 January 2016

GRAND OPENING : Ilmu Menjemput Rezeki di The Medan 32



[ GRAND OPENING : Ilmu Menjemput Rezeki ]




Counting hours to this grand opening #IMR at The Medan 32.

"Rahsia kejayaan hidup adalah persediaan manusia untuk menyambut kesempatan yang menjelma."

Setiap apa yang kita inginkan jika kita ada kehendak or kemahuan InsyaAllah pasti ada jalan yang Allah akan lorongkan. 
Bila difikirkan dengan mata kasar mampu ke nak buat macam-macam benda dalam satu masa.
Tapi, Alhamdulillah ramai dah buktikan dalam bisnes ni, where there's a will, there's a way.

Permulaan tahun 2016 ni, jom sama2 kita buat persediaan untuk cari penyelesaian kpd cabaran2 yang bakal kita hadapi.

 Lebih khusus lagi, cabaran menghadapi kenaikan kos di sekeliling kita. 
Sebutlah apa sahaja yang kita nak buat daripada bangun tido, ke tempat kerja, dan pulang semula ke rumah - semuanya memerlukan kos yang tinggi. 
Ianya akan terus meningkat dan terus membebankan, sekiranya kita tak ambil apa2 langkah untuk menghadapinya‼‼‼

Sesi2 Ilmu Menjemput Rezeki #IMR ini akan memberi peluang kepada anda untuk mendengar perkongsian2 hebat daripada usahawan2 yang sudah bergelar JUTAWAN!!
 Ikut langkah2 dan tips2 mereka, dengan izin Allah, anda juga bakal bergelar JUTAWAN ;-)

Sesi #IMR pertama akan bermula malam esok;

Rabu, 6hb Januari 2016
Jam 7pm 
The Medan 32, Batu Caves

Tak sampai 24jam daripada sekarang

If u all pun ada terfikir-fikir business apa untuk start boleh ambil kesempatan untuk datang IMR ni, mana tau ini juga peluang untuk anda...

Call/whatsapp Aienn utk keterangan lanjut (017-2944382)

Jom jumpa anda di sana!!


Love Lots,
AiennLatifi


No comments:

Post a Comment