Wednesday, 7 December 2011

December already....???

Pejam celik pejam celik dah masuk Disember. Kejap je, dah nak abes 2011. So, azam 2011 korang dah tercapai ker belum?

As for me, i tak ingat sgt aa what was it but it must be something good for myself, my family and my future. Takpelah, 2012 buat azam baru. Heheh.

Anyhow, i am happy with my life now. Towards achieving financial freedom. :) No more debts after this. Aiyoook, umur baru 27 tahun, hutang keliling pinggang. Mana taknya, at the begining of this age laa nak kahwin, nak beli kereta, nak beli rumah, nak travel, nak shopping. Semuanya nak. So camner?

Soooooo.......

I made great decision by joining Premium Beautiful busines. Alhamdulillah, baru nak msk 8 bulan i joined this business, serba sedikit kehidupan berubah, makin nampak serinya tambahan pula dengan kehadiran cahaya baru dalam hidup kami....



First time shopping dengan duit bisnes. Guna first month's bonus... Shopping baby's stuff kat Singapore... :)


Second month's bonus dapat ni pulak... :)


We shopped online sebab boleh engrave name... Hikhikhik


Pastuh? :p


And...


Bestkan? Omgggg!!!! I love it. Do u? Come and join me under great leader Naa Kamaruddin and great Mentor Hanis Haizi. I sooooo wanna be like her. Income dia?



Husband & wife. Ternganga ok! Hehehe. Call/msg me now to know more about this business. U'll never regret!



Call/pm me now!!!

Aienn Latifi - 017-2944382

www.facebook.com/Aienn Latifi

- Posted using BlogPress from my iPad

No comments:

Post a Comment