Monday, 7 November 2016

Budapest, Hungary


RINDU gilerrrr!!! 
Best sangat bila dapat pusing2 keliling dunia for free.. 
Memang rugi kalau tak ambil peluang.
Bukan kena bayar pon. Cuma kena usaha jer. 

Jom layan gambar2 yang menarik for you to envy! 

*wink* 


































Seronok sangat lah!


Nak jugak melancong for FREE? 
Nak tau lebih lanjut?


Meh whatsapp / sms / telegram --> 017-2944382<--



Love Lots,
Aienn Latifi

MIN KAFFE


KAMI JUAL MIN KAFFE
(MINERAL COFFEE)

Untuk order dan dapat harga promo,
Whatsapp / SMS / Telegram “MinKaffe” ke
017-2944382. 

For more info, boleh scroll dan baca info dibawah.

*
*
*
*
*



Aroma istimewa Min Kaffe berasal daripada bijian kopi Robusta dan garam buluh organik semulajadi dari Korea. Selain aroma kopinya yang wangi, ia juga kaya dengan bahan mineral seperti magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan kalsium dan penggunaannya. Min Kaffe bukan sahaja memenuhi cita rasa para peminat kopi, malah kandungan garam buluh di dalamnya telah meningkatkan nilai nutrisi kopi.

* Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan.
* Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, kalsium dan kalium.
* Menghilangkan keletihan fizikal dan mental.
* Melegakan tekanan.



5 KHASIAT MIN KAFFE (MINERAL COFFEE) 


1. TANPA GULA. Rasa kopi yang tetap enak tanpa risiko kencing manis atau darah tinggi.

2. GARAM BULUH. Kopi Garam Buluh. Diperkaya dengan garam buluh organik semulajadi dari Korea yang terbukti berkhasiat dan kaya dengan bahan mineral seperti magnesium (menggalakkan penyerapan kalsium)

3. LAWAS. Majoriti pengguna Min Kaffe dah tahu, lepas minum jer Min Kaffe ni confirm cepat rasa nak toilet.

4. AROMA ISTIMEWA. Bancuh jer Min Kaffe terus naik bau kopi yang best. Memang membangkit dan menyegarkan mata.

5. KOPI KURUS. Secawan pagi mampu mengelakkan rasa lapar sehingga waktu makan tengahari. Sesuai untuk yang tengah berdiet dan nak kuruskan badan.


HARGA MIN KAFFE

Harga Official Pasaran bagi sekotak Min Kaffe ialah:

RM33 (Semenanjung)
RM35 (Sabah, Sarawak)

Untuk pembelian 12 kotak dan ke atas, anda layak mendapat harga borong. =)


ORDER MIN KAFFE SEKARANG!

Whatsapp / SMS / Telegram “MinKaffe” ke 017-2944382!!



Love Lots,
Aienn Latifi
017-2944382



Tuesday, 25 October 2016

#PrayForHSAJB


Deepest condolences to all the staffs, patients of Hospital Sultanah Aminah and everyone who involved in the fire tragedy. Doa dan salam takziah kami titipkan..

-Al-Fatihah-


#PrayForHSA
#PrayForHSAJB




Love Lots,

AiennLatifi


Saturday, 15 October 2016

Premium Beautiful Corset - Special Offer






For a LIMITED TIME and LIMITED PIECES only!!!


Assalamualaikum w.b.t.
Aienn nak bagi offer TERBAIK untuk set Premium Beautiful Corset. 
Corset ni long term investment untuk para wanita, akak-akak dan adik-adik WAJIB ada satu set untuk diri sendiri.
Lifetime warranty, memang seumur hidup boleh pakai. Body shape pon akan maintain dari anak dara sehingga ke hari tua. Kalau buka kita yang jaga diri sendiri sape yang nak jaga. Betul tak?
Tutupkan yang menggelebeh-gelebeh tu cepattttt...


Contact Aienn SEKARANG untuk limited offer ni.




Love Lots,
AiennLatifi
017-2944382
aienn.latifi@gmail.com