Sunday, 9 July 2017

Premium Beautiful di Hari Raya

Selamat Hari Raya!!
Banyak ke open house yang korang pergi?


Banyak ke korang makan time2 Raya ni?


Pernah ternampak satu post ni, katanya sepanjang bulan puasa berat badan turun 2kg...tapi Raya baru 5 hari dah naik 4kg!! Adoii...🙈🙈🙈

Jom lah kita dapatkan semula 'shape' badan yang diidam-idamkan 😍

Encik-encik suami pun jom lah support puan-puan isteri masing2 untuk kembalikan keyakinan mereka untuk pergi kerja, pergi beraya rumah kawan2, jiran2, saudara mara jauh dan sebagainya.

Aienn akan kongsikan keunikan dan keistimewaan Premium Beautiful. 
Bahasa Melayu ada, English pun ada. hihi.
(klik image untuk zoom)
Semoga bermanfaat pada semua!!




Then kat sini nak share jugak beberapa testimonial daripada pengguna-pengguna Premium Beautiful.
Daripada 10 testimonial yang Aienn kongsikan ni, semua kesepuluh pengguna ni berpuas hati dengan 'results' yang mereka capai.
Turun berat badan dengan 'body shaping' tu dah memang confirm dah. Ada jugak yang berjaya 'conceive' dan 'pregnant', ada yang 'stretch mark' hilang, ada yang dah kurang sakit pinggang, dan ada jugak yang dapat buang angin2 dari badan.











Mereka ni semua dah merasai 'results' yang baik daripada Premium Beautiful. Encik-encik suami pun dah tentu makin sayang.

Anda pulak?
Jom call/'whatsapp' Aienn di 017-2944382, untuk buat ukuran dan fitting kat uolss...SEKARANG!!





Aienn Latifi
017-2944382
aienn.latifi@gmail.com


Tuesday, 4 July 2017

INFINENCE x RIZMAN RUZAINI Hijab Collections


Masih belum terlambat untuk Aienn perkenalkan kepada anda jenama premium baru kami, siri fesyen Infinence yang pertama dikeluarkan oleh Sahajidah Hai-O Marketing Sdn Bhd yang direka khas oleh pereka fesyen tersohor Malaysia

RIZMAN RUZAINI!

Infinence X Rizman Ruzaini Hijab Collections.

Terdapat 3 jenis koleksi tudung yang dikeluarkan. Iaitu:
1) Hijab Essential 
2) Hijab Essential +
3) Hijab Stellina 

Here goes the photos of the collections. Each collections ada 6 warna dan warna-warnanya sangat cantik digayakan samada secara formal atau casual. 


Hijab Essential






















Hijab Essential+

 










    






Hijab Stellina
















Dapatkan sekarang daripada kami!

Peluang menjadi agent sah kini dibuka. Menjana pendapatan lumayan bersama SHOM melalui 
Infinence x Rizman Ruzaini.

Jadi, apa tunggu lagi??

Contact Aienn sekarang.

Aienn Latifi
017-2944382

Monday, 7 November 2016

Budapest, Hungary


RINDU gilerrrr!!! 
Best sangat bila dapat pusing2 keliling dunia for free.. 
Memang rugi kalau tak ambil peluang.
Bukan kena bayar pon. Cuma kena usaha jer. 

Jom layan gambar2 yang menarik for you to envy! 

*wink* 


































Seronok sangat lah!


Nak jugak melancong for FREE? 
Nak tau lebih lanjut?


Meh whatsapp / sms / telegram --> 017-2944382<--



Love Lots,
Aienn Latifi